Ruhåret gravhund

SIDSTE NYT 2013

18 December

Sikke stille der er blevet her i huset nu for de 5 små banditter er rejst til deres nye familier Qanis og Qvikke Otto er rejst til det jyske, Qarlo og Queen Rosa er rejst til Sjælland og den sidste lille fyr Qazanova er ikke rejst så langt væk han er blevet her på Falster. ønsker jer det bedste hos jeres nye familier og håber vi snart ses igen.

8. December

Vi har haft en super hyggelig dag på juleskuet i Næstved, hvor vi tilsammen havde 8 gravbasser med alle 8 fik flotte kritikker, den der af gravhundene idag klarede sig bedst var Trine med Farnæshøj's Hunters Minnie som blev dagens bedste champion nr 4 af alle racer og de deltog også i barn og hund i klassen for børn i alderen 12 -17år her snuppede de i flot stil 1 pladsen ,godt gået Trine og Minnie i var så fine og dygtige stort tillykke, dagen for os 14 gravhunde folk som var samlet på skuet sluttede som vi plejer at gøre hvert år, julefrokost med kina mad og en masse hygge tak for en dejlig dag alle sammen. 

Her de 8 gravbasser vi til sammen havde med på juleskuet.

10. November

Igår var vi på årets sidste klubudstilling i Gørlev vi havde en super hyggelig dag sammen med en masse andre gravhunde menesker og fik gode resultater med hjem på de 4 hunde vi havde med.

Stort tillykke til Jørgen og Farnæshøj's Conrad som fik veteran cert godt gået

Stort tillykke til Trine med Farnæshøj's Hunters Minnie de gjore det bare så flot fik klubcert blev bedste tæve nr 4 samt vandt i barn og hund. Godt gået

28. Oktober

Så blev der igen tid til opdatering her på siden,min tæve Jenka har født sine hvalpe den 9 oktober,den første hvalp kom kl.05.15 og den sidste kl. 07.30  fødslen gik fint og der kom 6 dejlige hvalpe.Desvære var der en meget lille tæve på  kun 130 gram hun var ellers en frisk og sej lille en men efter 4 dage fik jenka bryst betændelse og den lille tæve blev svag så dyrlægen og jeg valgte hun måtte i hunde himlen. Jenka har det fint og er en rigtig hønemor og de 5 andre basser, 1 rød og 4 vildtfarvet har det godt  er dejlige runde og fede, de spiser godt og er så småt begyndt at gå ud af kassen og opleve verden lidt.  

her er hvalpene næsten 3 uger

Hvalpene Har fået deres navne og er nu registret i Dansk kennel klub,de kommer til at hedde:

Qazanova - Qanis - Quikke Otto - Qarlo og Queen Rosa.

Alle hvalpe har fundet nye familier.

Følg med på hvalpe siden som vil blive opdateret jævnligt med nye billeder af de dejlige basser.

7. Oktober

Har været på Årets sidste gravprøve igår ved Sakskøbing , 26 hunde var tilmeldt men ikke en prøve med super resultater næsten alle hundene var meget anderledes end de plejer at være,men trods hundene ikke arbejde som vi og de fleste hundefører havde håbet på var der en super hyggelig stemning hele dagen, vores resultater blev til to 2 præmier og to 3 præmier så lidt fik vi da med hjem og er godt tilfredse og havde en dejlig dag.

Jenka hygger sig lige lidt inden de små kommer,glæder os til at se hvad hun går og gemmer på

16.September

Igår var Jørgen , Gurli og jeg på tur til det jyske på gravprøve i Syd og Sønderjyllands udvalget vi havde en super hyggelig dag og med os havde vi 5 hunde hvor 4 af dem blev præmieret ,så vi er godt tilfredse selv om hundene ikke arbejdede så godt som vi har set dem gøre til trænning.

Farnæshøj's Oh'Lola fik en 2pr tillykke til Oh'Lola og Gurli.

Farnæshøj's Oliver fik en 2pr og Farnæshøj's Medina fik en fin 1pr.

Jørgens søde lille tæve Aja,husets barnebarn fik en 3pr tillykke til Aja og Jørgen.

Her Gurli og jeg med de fire hunde som vi fik præmier på

14. september

Så det igen tid til lidt opdatering her på siden lidt er sket siden sidst,

Jenka er drægtig og vi glæder os her i huset til de små kommer engang i oktober,

Vi har været en tur til bornholm på udstilling  og bedste resultat blev på Bevi Frk.Fiva som blev 2 bedste tæve med certifikat og res cacib.Tak for en hyggelig tur med Sonja Kamper.

2 gravprøver har vi også deltaget på i veksø og på fyn, Farnæshøj's Oliver var yngste hund på prøven i veksø han var også den eneste af dem jeg havde med som gad lave noget den dag så han kom hjem med en 1 præmie stolt af min dejlige dreng.

På fyn var det kun Farnæshøj's Oh'Lola som var afsted og hun kom hjem med en fin 3 præmie

tillykke med resultatet til Oh'lola og Gurli Rosentoft .

Siden med hvalpe og resultater er opdateret samt siden med tæver er ved at blive opdateret

29.Juli

Gurli og Jeg har været i Sverige en uge på trænnings lejr med et par unge hunde hvor der blev trænet grav og gået på sporprøver. En super uge hvor vi mødte en masse dejlige menesker fra Sverige, Norge og Finland med deres dygtige hunde, igen i år en stor tak til Anne-lie og Thorbjørn som ligger hus,grav og en masser kræfter i for vi alle har haft en super dejlig uge håber vi skal afsted igen til Darlarne næste sommer.

Om mandagen Bestod Farnæshøj's Oliver anlægsklassen 3t/600m spor til ug,det svare til en 1 præmie her hjemme i danmark.

Min tæve Bevi Frk. Fiva stillede på sporprøve om tirsdagen på 20t/600m her gik hun et helt perfekt spor trods det var meget tørt og meget meget varmt, hun fik 1 præmie med hæderspris og blev dagen bedste sporhund.

Tak til Gurli og Oh'Lola for en super hyggelig tur sammen med jer.

Endelig besluttede Farnæshøj's Jenka sig til at komme i løbetid og hun vil blive parret i næste uge ,her i huset glæder vi os og håber på der kommer små basser om ca 10 uger. 

14.Juli

For en uge siden deltog jeg og jørgen på Dgk skue for alle racer i Gørlev, sikke en hyggelig dag der var masser at se på da der også blev afholdt heste og kræmmermarked med opvisning af forskellige hesteracer og hundene var bare i hopla de tog alt i stiv pote og klarede sig så flot.

Farnæshøj*s Pascha Blev skuets bedste hvalp nr 1 og sluttede dagen som Bis 4.

Farnæshøj's Oliver Blev skuets bedste junior nr 6.

Bevi Frk. Fiva Blev  skuets bedste brugshund nr 1 og sluttede dagen som Bis 5.

Farnæshøj's Conrad Blev skuets bedste Champion nr 1 og sluttede dagen som Bis 6.

Tak for en super dejlig dag og stort tillykke til Jørgen og Conrads flotte resultater.

Her nogle af de mange flotte præmier vi vandt på Gørlev skuet

22.juni

Idag har jeg været på Dkk kreds 10 hundematch for alle racer,en super hyggelig dag og en god trænning for hundene. Farnæshøj's Izmir blev Best in show nr 7 og Farnæshøj's Pascha blev Best in show nr 9.

Farnæshøj's Izmir og Farnæshøj's Pascha

10 Juni

Igår havde Gurli og Jeg en super dejlig tur til det svenske hvor vi var på sporprøve med 3 hunde og alle gik det fint med trods det var meget varmt og vi gik i et område med meget vildt.

Tak til dommer Eva for en dejlig dag og nogle fine spor.

Farnæshøj's Medina fik en fin 2 præmie da hun var lidt mere intereseret i vildsvine færten end blodet så hun må afsted igen til efteråret.

Farnæshøj's Izmir fik sin sidste 1 præmie og er hermed blevet svensk vildtspor champion.

Farnæshøj's Giacho fik også sin sidste 1 præmie og blev hermed Svensk vildtspor champion.

Stort tillykke til Giacho og Gurli Rosentoft.

Dommer Eva , Medina som stolt kommer tilbage med sit løb og mig som den glade hundefører

25 Maj

Har været en tur på gravprøve i Veksø Farnæshøj's Medina fik en fin 1 præmie med hjem,på prøven stillede 12 hunde heraf var der kun 3 stk 1.præmier og 1 stk 3.præmie,selvom hundene ikke lige arbejdede som vi gerne ville have det, havde vi ellers en rigtig hyggelig dag og der var super stemning hele dagen, der må trænes lidt mere og så håber vi der er mere held ved næste prøve,men det vigtigste er at vi har en dejlig dag sammen med hundene og de andre hundefolk.

21 Maj.

I går var vi på Dkks Nationale udstilling i Svendborg,en herlig og hyggelig dag og vi fik super tilfredsstillende resultater med hjem på alle 7 hunde vi tilsammen havde med.

Farnæshøj's Balto blev Bir veteran og bedste han 4 og blev best in show 4 veteran

Min lille tæve Bevi Frk. Fiva Blev bedste tæve nr 2 og fik certifikat

vi stillede opdrætsklasse og for første gang en klasse med kun hunde i farven Black and tan,her fik vi super udtalelse på klassen den blev Bir og Best in show opdrætsklasse nr 2.

Tak for hjælpen og for en dejlig dag til Trine -Gurli -Jørgen og tillykke med jeres fine resultater

12 Maj

Var vi på Dansk gravhundeklubs generalforsamling hvor Farnæshøj's Medina modtog det flotte store Mads Stage billede for at blive Årets Gravhund 2012 og som en overraskelse havde klubben lavet små fine billeder til dem som havde haft Årets gravhund de andre år så her fik jeg 2 billeder mere med hjem nemlig på Helomia's De Citrus som blev Årets gravhund i 2002 og på Farnæshøj's Balto som blev det i 2005, Gurli Rosentoft modtog også et på Farnæshøj's Giacho som blev det i 2008, glæder mig til at modtage det lille billed på Medina til næste år.

Her alle de stolte hundeejere som har haft Årets gravhund

11 Maj

Idag har jeg været på gravprøve i det jyske på Ørumgård,det var en rigtig hyggelig dag med 19 hunde tilmeldt og Farnæshøj's Medina gjorde det rigtig godt vi kom hjem med en fin 1 præmie.

Farnæshøj's Medina

Tak for en god dag og godt selvskab til Peder og Gurli.

2 Maj

Disse 2 dejlige og søde drenge har været her på ferie et par dage,dejligt at se dem igen

Farnæshøj's Gizmo og Farnæshøj's Magnus

30.April.

Farnæshøj's Medina er blevet ryglyst den 2 April på Faxe dyrehospital og i dag fik jeg endelig den opringning jeg har gået og ventede spændt på fra Dansk Gravhundeklub om resultatet var K2  og det var sørme dejligt nyt 🙂

21 April.

Idag har vi  været en tur på klubudstilling i Slangerup,en rigtig hyggelig dag i godt selvskab med andre gravhunde menesker trods en lidt hård dommer var der god stemning hele dagen.

Jeg havde kun Farnæshøj's Medina med i dag og det gik hende rigtigt fint hun fik klubcert og blev bim samt bir champion og best in show champion nr 3 .

På denne udstilling havde jeg udsat Farnæshøj's vandre pokal som skulle udsættes første gang i år den skal gå til bedste ruhårede standard gravhund som er dansk opdrættet og har en dansk gravprøve.denne pokal fik Medina med hjem.  

Farnæshøj's Medina med høsten fra idag.

Trine var også med sammen med Farnæshøj's Hunters Minnie hun blev 2 vinder i championklassen,de to stillede også i barn og hund her blev de nr 1 flot og tillykke til Trine og Minnie

Trine med Farnæshøj's Hunters Minnie

19 April

Idag har Inger Jørgen og jeg haft en super dejlig dag i skoven hvor vi var ude og træne spor.

Her er det Farnæshøj's Oliver der stolt kommer med sit løb

14 April.

Idag har vi været på sporprøve i Dansk Gravhundeklub i Vemmetofte, sikke en super dag for os.

Farnæshøj's Naya gik på 20timer/600meter med sin far som for første gang stillede på en sporprøve som hundeføre det gik super fint lidt føre fejl var der men de gik til en flot 2 præmie, godt gået og stort tillykke til Naya og Knud Børge med det flotte resultat.

Jeg havde min tæve Bevi Frk. Fiva med på 3timer/600meter og hun var bare rigtig dygtig og klarede alt så flot og gik til en 1 præmie med 70 point og blev prøvens bedste hund,er bare så stolt af hende. 

Bevi Frk.Fiva prøvens bedste hund

28 Marts.

Nu har vi været en tur på påskeskue i Dkk Kreds 10 i Stubbekøbibg hallen, en rigtig dejlig og hyggelig dag, meget tilfredsstillende resultater fik vi med hjem på de 5 hunde vi havde med.

Bedste resultater for os på dagen blev:

Farnæshøj's De'Kandis som stillede i veteran klassen han blev bedste veteran i racen og senere på dagen blev han dagens/skuets bedste veteran og blev best in show nr 5.

Stort tillykke til De'Kandis og Fam. Rosentoft.

Farnæshøj's Conrad som ellers også er veteran snart 9 år havde vi stillet i Championklassen her blev han racens bedste champion og senere på dagen blev han dagens/skuets 2 bedste champion. Stort tillykke til Conrad og Fam. Rungwald.

Jeg stillede i par klasse med min tæve Bevi Frk.Fiva og Farnæshøj's Conrad her placerede vi os i best in show parklasse som nr 4. Ikke så dårligt med alle de flotte par og min tæve var med til show for første gang.

17 Marts.

Vi været på gravprøve i Sakskøbing ,en rigtig dejlig dag men det var meget kold

Farnæshøj's Medina var rigtig dygtig hun fik 1 præmie med 67 point

Farnæshøj's Naya var ikke så modig denne gang men fik en fin 3 præmie med hjem

Tillykke til Kb og Hanne med Naya pigen

Nu er resultater på udstilling og brugsprøver talt op for Årets Gravhund 2012.

Det blev min Farnæshøj's Medina der blev Årets Gravhund 2012 og Klubvinder 2012 og er meget stolt af min hunde pige, dette er 4 gang at en af huset hunde blir Årets Gravhund.

ÅRETS GRAVHUND 2012 Farnæshøj's Medina

10 Marts

Farnæshøj's Picasso på 4 mdr er idag rejst til sit nye hjem i Holland,sikke et møg vejr vi drog afsted i Jørgen Inger og Jeg , heldigvis sejlede færgen fra Rødby,jeg havde aftalt med hans nye ejer som har haft hund fra mig før at jeg ville følge ham til Tysklands siden så hun kunne klare den tur/retur samme dag, Picasso var bestemt ikke påvirket af at det stormede helt vildt og han fik en kæmpe gynge turen på færgen,han lå bare og hyggede sig med et tyggeben.Kommer til at savne den lille chokolade mand men han vil bestemt få det godt hos sin nye hollandske madmor